Teknologi og robotter i undervisningen

Nye muligheder med teknologi og robotter

På en specialskole kan computeren, robotter og forskellige programmer være med til at kompensere for elevernes vanskeligheder med at læse og skrive eller social forståelse. Arbejdet med teknologi, billeder og lyd giver dem mulighed for at udtrykke sig i et færdigt produkt, som de kan gemme og dele med andre.

Vores ambition er at blive eksperter til at anvende de nye læringsdimensioner samt anderledes didaktiske overvejelser, som teknologien fører med sig. Vi ser gerne vores videncenter som omdrejningspunkt for udviklingen af moderne teknologiske undervisningsprocesser. Vi samarbejder ligeledes med private udbydere af robotteknologi og prøver hele tiden at være med på nye teknologiske påfund og hjælpemidler, der kan hjælpe det pædagogiske personale i kerneopgaven med eleverne.

Der er gang i mange slags læring via robotter og teknologi. I nedenstående rapport kan du læse om den udvikling og forskning, vi laver med vores humanoide robot Zeno.

Min ven Robotten Zeno. Evalueringsrapport. Byhaveskolen december 2017