Vi bruger hele kroppen

Helt i tråd med den nye folkeskolelov er bevægelse en naturlig del af hverdagen på Byhaveskolen

Alle børn, unge, lærere, pædagoger samt medhjælpere er bevidste om, at det betyder noget for koncentrationen og oplevelsen af skoledagen, at der er tid og plads til at røre sig. Både i timerne og i frikvartererne. Såvel i guidet samvær og i fri leg.

Naturskolen og kajakcentret er vidunderlige fristeder og læringssteder hele året, og de bliver flittigt benyttet til leg, læring og undring.

På Byhaveskolen er der også god plads til at røre sig ude og inde, og bl.a. har vi sikret gode rammer for at udforske de gamle håndværk og håndarbejdstraditionerne.

I de mere boglige fag er bevægelse også ofte vejen til at forstå og huske tal og ord. Og så er det faktisk sjovt med skrivedans. Det synes de i hvert fald i 0. klasse.